Appelsiini juustokakku

1. Voitele irtopohjavuoan sivut ja päällystä pohja leivinpaperilla
2. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi
3. Vatkaa joukkoon kananmuna
4. Lisää jauhot ja sekoita taikinaksi
5. Painele taikina vuoan pohjille ja reunoille
6. Notkista tuorejuusto kulhossa
7. Sekoita joukkoon loput täytteen aineet
8. Kaada täyte vuokaan
9. Paista 175 asteessa n. 50 min
10. Nosta kakku jäähtymään ja anna vetäytyä hyvin ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Shamaani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)2.8g16kcal0g0g1.7g0g
Sokeri 0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl1.1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai4.3g15kcal0.5g3g0.1g0.1g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio3.8g12kcal0.3g0.5g1g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g2.8g7.9kcal0.1g0.1g0.8g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl3.3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Sokeri 1.6g6.5kcal0g1.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g135kcal2.8g12.6g8g0.2g
Valittu annoskoko21g68kcal1.4g6.3g4g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g34kcal0.7g3.2g2g0.1g
Arvot/100g100g322kcal6.7g30g19g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238259