Täysjyväteeleipä

Sekoita kaikki aineet keskenään ja muotoile pyöreitä, noin sentin paksuisia leipäsiä pellille.

Paista n. 15 min 225 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Ruttt87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g12g42kcal1.5g8.1g0.4g1.2g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl0.9g3.2kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4.7g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Juusto, mozzarella 2.3g6.1kcal0.4g0g0.5g0g
Oliiviöljy 0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g117kcal4.4g18.2g3g2.6g
Valittu annoskoko21g58kcal2.2g9.1g1.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna10g29kcal1.1g4.6g0.8g0.7g
Arvot/100g100g282kcal10.6g44g7.2g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258977