Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Tonnikala vedessä 2.3g2.4kcal0.5g0g0g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)2.3g7.7kcal0.6g0g0.6g0g
Tomaatti, tuore2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g59kcal5.4g0.4g3.8g0g
Valittu annoskoko21g29kcal2.7g0.2g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna10g15kcal1.4g0.1g1g0g
Arvot/100g100g142kcal13g1g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406388