Marinoidut kikherneet

Liota ja keitä kikherneet pakkauksen ohjeen mukaan.

Murskaa valkosipulinkynnet, sekoita ainekset kulhoon ja jätä jääkaappiin marinoitumaan vähintään 8 tunniksi.

Huom: ainesten suhteita voit muutella vapaasti oman maun mukaisesti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g16g22kcal1.5g3g0.4g0.7g
Sitruunamehu, laimentamaton3.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g58kcal3g6.4g2g1.4g
Valittu annoskoko21g29kcal1.5g3.2g1g0.7g
Annoskoko puolitettuna10g15kcal0.8g1.6g0.5g0.4g
Arvot/100g100g140kcal7.2g15.5g4.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=64788