Lihasoppa ilman perunaa

Laita 2-litraa kylmää vettä n.3-4 litran kattilaan, paloittele liha vastasyisesti ja laita palat veteen ja keittolevy päälle.

Kuori ruskea vaahto reikäkauhalla, kun vesi alkaa kiehua ja pienennä levyn tehoa, kun vaahtoa ei enää ole paljoa lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja laita kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen tunti-puolitoista, kun liha on mureaa lisää haluamasi kasvikset ja sipuli ja keitä vielä noin puoli tuntia, niin että kasvikset pehmiävät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Keittoliha naudan lavasta4.1g6.1kcal0.8g0g0.3g0g
Parsakaali brokkoli 2.1g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vihannes sekoitus (Apetit), annos 100g1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g15kcal1.8g0.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko21g8kcal0.9g0.2g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g4kcal0.5g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g37kcal4.3g1g1.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332572