Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Punajuuri 2.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g1.8g4.6kcal0.5g0g0.3g0g
Cashewpähkinä 1.2g6.7kcal0.2g0.2g0.5g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g5.9g7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g76kcal5.4g1.2g5.4g0.2g
Valittu annoskoko21g38kcal2.7g0.6g2.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g19kcal1.4g0.3g1.4g0.1g
Arvot/100g100g181kcal12.9g2.9g12.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165853