Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.9g10kcal1.1g0g0.6g0g
CousCous, keitetty 100g2.3g4.3kcal0.1g0.8g0.1g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%2.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1.2g4.2kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g44kcal3.4g3g2g0.4g
Valittu annoskoko21g22kcal1.7g1.5g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g11kcal0.9g0.8g0.5g0.1g
Arvot/100g100g106kcal8.1g7.2g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206338