Tonnikalapasta

Makaroni keitetään lähes kypsäksi.

Tonnikala, tomaattimurska, n. puolet juustoraasteesta ja mausteita (mustapippuri, valkopippuri, curry, paprika) sekaan ja hyvin sekaisin.

Loppu juustoraaste päälle.

Uunissa 175C 30-40min kunnes näyttää hyvältä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Proxima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 5.9g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Salaattitonnikala öljyssä (X-tra), annos 185g4.3g11kcal0.8g0g0.9g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)8.7g3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g2g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g79kcal4g9g2.8g0.6g
Valittu annoskoko21g40kcal2g4.5g1.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g20kcal1g2.3g0.7g0.2g
Arvot/100g100g190kcal9.6g21.5g6.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=403944