Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 13g2.3kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki3.1g2.8kcal0.5g0.1g0.1g0g
Sipuli kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g36kcal2.2g2.8g1.6g0.4g
Valittu annoskoko21g18kcal1.1g1.4g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g9kcal0.6g0.7g0.4g0.1g
Arvot/100g100g86kcal5.3g6.7g3.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113470