Makaronilaatikko

Keitä pastaa n. 7 minuuttia lihaliemessä.

Ruskista jauheliha.

Voitele iso vuoka öljyllä ja sekoita pasta ja lihat vuokaan.

Sekoita maito ja kananmunat keskenään ja lisää hieman mustapippuria ja suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Kypsytä laatikkoa 175 asteessa noin 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g3.3g11kcal0.5g2.1g0.1g0.2g
Atria kevyt jauheliha7.8g13kcal1.5g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen7.8g2.6kcal0.3g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.2g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g58kcal5g5g2g0.4g
Valittu annoskoko21g29kcal2.5g2.5g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g15kcal1.3g1.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g140kcal12g12g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130377