Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 14g44kcal3.6g0g3.3g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]2.7g9kcal0.3g0g1g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia1.9g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Juusto, mozzarella 1.2g3kcal0.2g0g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g121kcal9g0.2g9.6g0g
Valittu annoskoko21g61kcal4.5g0.1g4.8g0g
Annoskoko puolitettuna11g30kcal2.3g0.1g2.4g0g
Arvot/100g100g290kcal21.5g0.5g23g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229588