Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%10g18kcal2.1g0g1g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)1.7g3.4kcal0.1g0.6g0.1g0g
Korppujauho 0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g5.2g7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Puolukka 1.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g66kcal5.4g2.8g3.6g0g
Valittu annoskoko21g33kcal2.7g1.4g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna11g17kcal1.4g0.7g0.9g0g
Arvot/100g100g158kcal12.9g6.7g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310667