Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g7.8g10kcal1.6g0g0.5g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)7.8g5.5kcal0.9g0.2g0.1g0g
Rypsiöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g3.9g1kcal0g0.2g0g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g0.6g2.2kcal0g0.5g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g46kcal5g2g2g0g
Valittu annoskoko21g23kcal2.5g1g1g0g
Annoskoko puolitettuna11g12kcal1.3g0.5g0.5g0g
Arvot/100g100g111kcal12g4.8g4.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418958