Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita7.8g25kcal0.8g5.1g0.2g1g
Vehnäjauho, sunnuntai5.1g18kcal0.6g3.6g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 6.3g1.9kcal0.2g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g109kcal3.2g19g2.4g2.4g
Valittu annoskoko21g55kcal1.6g9.5g1.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna11g27kcal0.8g4.8g0.6g0.6g
Arvot/100g100g259kcal7.6g45g5.7g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365760