Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)5.3g11kcal1.3g0g0.7g0g
Ruohosipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale2.6g9kcal0.6g0g0.7g0g
Perunasipulisekoitus 500g8.8g6kcal0.1g1.3g0g0g
Ruokakerma Valio 5%3.5g2.1kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g57kcal4g2.8g3.2g0g
Valittu annoskoko21g28kcal2g1.4g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna11g14kcal1g0.7g0.8g0g
Arvot/100g100g136kcal9.6g6.7g7.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576