Jauheliha karpar pitsa

Paista sipuli ja jauheliha voissa ja lisää pohjan päälle ja laita juustoraastetta päälle ja paista 200 asteisessa uunissa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona3.1g2.1kcal0.4g0.1g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl1.6g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.9g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.5g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g0.3g0.3kcal0g0g0g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Pirkka0.8g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Voi 0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.3g10kcal1.2g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl2.4g8.9kcal0.7g0g0.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g70kcal6g1.6g4g0.6g
Valittu annoskoko21g35kcal3g0.8g2g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g17kcal1.5g0.4g1g0.2g
Arvot/100g100g166kcal14.3g3.8g9.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334114