HP-salaattikastike

Murskaa valkosipulit ja sekoita kaikki aineet öljyä ja vettä lukuunottamatta.

Lisää öljy sekaan aluksi tipoittain samalla voimakkaasti sekoittaen.

Ohenna tarpeen mukaan vedellä.

Alkupeäisessä reseptissä sokeria oli 3,5, desiä.

Minusta se oli liikaa ja ehkäpä sokerin voisi korvata kokonaan makeutusaineella tai jättää kokonaan pois.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 20 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hp kastike original/100g22g26kcal0.2g6g0g0g
Sokeri 8.4g34kcal0g8.4g0g0g
Sinappi 49g65kcal2.2g7g3g0.8g
Valkosipuli 3.5g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g3g0.6kcal0g0.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl99g889kcal0g0g98.8g0g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g2037kcal5.4g44.4g203.6g1.8g
Valittu annoskoko200g1019kcal2.7g22.2g101.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna100g509kcal1.4g11.1g50.9g0.5g
Arvot/100g100g509kcal1.3g11.1g50.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222821