Punainen paputahna

Liota punaisia adzukipapuja yön yli. Huuhdo.

Laita kattilaan kiehumaan.

Kun saavuttaa kiehumispisteen laita hella pois päältä ja anna papujen olla 5 min. Vaihda vesi.

Keitä pavut kypsiksi miedolla lämmöllä.

Kun pavut ovat kypsiä laita lämpö täysille ja lisää sokeri.

Keitä tavoite tahmeuteen.

Jäähdytä.

Laskennallisesti 1 annos on 1 iso ruokalusikallinen.

Reseptistä tulee n. 35 annosta ja yksi annos painaa n. 20 grammaa

Sariel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Adzukipapu raaka (Risetti), annos 48g57g183kcal12.6g33.1g0.6g6.9g
Sokeri 57g232kcal0g57.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 86g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g830kcal25.2g180.4g1.2g13.8g
Valittu annoskoko200g415kcal12.6g90.2g0.6g6.9g
Annoskoko puolitettuna100g207kcal6.3g45.1g0.3g3.5g
Arvot/100g100g208kcal6.3g45.1g0.3g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326976