Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 56g79kcal6.9g0.2g5.7g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g67g44kcal8g2.8g0.2g0g
Soijajauho rasvainen 12g55kcal4.1g2.8g2.8g1.4g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 6.7g22kcal1.9g0.5g1.3g2.1g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)6.7g17kcal1.1g2.3g0.4g2g
Seesaminsiemen, kuorineen 6.7g45kcal1.8g0.5g3.9g0.8g
Leivinjauhe 3.4g5.9kcal0.2g1.3g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen8.4g61kcal0.1g0.1g6.7g0g
Oltermanni, perinteinen34g121kcal8.4g0g9.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g898kcal65g21g61.4g12.6g
Valittu annoskoko200g449kcal32.5g10.5g30.7g6.3g
Annoskoko puolitettuna100g225kcal16.3g5.3g15.4g3.2g
Arvot/100g100g225kcal16.3g5.3g15.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256603