Banana Bread

HUOM! Aineksista puuttuu 1/2 tl ruokasoodaa sekä 2/3 tl vaniljauutetta, joita ei löydy tuotehausta.

1. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään kulhossa
2. Sulata margariini ja yhdistä munat, piimä sekä margariini ja vaniljauute keskenään
3. Muussaa ylikypsät (mustuneet) banaanit
4. Sekoita kaikki aineet keskenään, ÄLÄ vatkaa, vaan sekoita kevyesti, kunnes taikina on sekoittunut.

5. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka
6. Kaada taikina vuokaan
7. Paista 175 C uunissa keskitasolla noin 45 min tai kunnes kakku on kauniin ruskea.

8. Nauti!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 38g129kcal3.8g26.4g0.5g1.3g
Tattarijauho, Myllynparas16g53kcal2g10.6g0.3g0.8g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 26g7.7kcal0.7g0.9g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g63g53kcal0.7g11.5g0.3g1.1g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 25g176kcal0.1g0g19.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 19g24kcal2.1g0g1.7g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 11g4.7kcal1.1g0g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.9g2.5kcal0g0.7g0g0.5g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas -neste1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g900kcal21g100.2g45.2g7.4g
Valittu annoskoko200g450kcal10.5g50.1g22.6g3.7g
Annoskoko puolitettuna100g225kcal5.3g25.1g11.3g1.9g
Arvot/100g100g225kcal5.3g25.1g11.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321419