Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)120g152kcal13.2g0.4g10.8g0g
Sokeri 34g138kcal0g34g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai26g91kcal3.1g18.5g0.5g0.8g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 8g30kcal1.5g0.9g1.7g2.4g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 4g14kcal0g0g1.6g0g
Korppujauho 5.6g21kcal0.6g4.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g898kcal37g117.6g29.4g7g
Valittu annoskoko200g449kcal18.5g58.8g14.7g3.5g
Annoskoko puolitettuna100g225kcal9.3g29.4g7.4g1.8g
Arvot/100g100g225kcal9.3g29.4g7.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103256