Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow31g88kcal5.6g19.8g0.3g3.1g
Hirvenjauheliha oma saalis25g28kcal5.5g0g0.8g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g19g24kcal2.1g0.3g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g281kcal26.4g40.2g5.6g6.2g
Valittu annoskoko200g141kcal13.2g20.1g2.8g3.1g
Annoskoko puolitettuna100g70kcal6.6g10.1g1.4g1.6g
Arvot/100g100g70kcal6.6g10g1.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105226