Jogurttileipä

Lämmitä 1,5 dl vettä kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva.

Sekoita joukkoon jogurtti.

Vaivaa joukkoon jauhot ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 45 min. Paista 200 asteessa 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 800 grammaa

Susanna73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 6.3g4.7kcal0.8g0.1g0g0.4g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)50g69kcal3.8g2.7g5g0g
Ruisjauho Pirkka100g305kcal9.7g61g2g15g
Kananmuna kuoreton 6.3g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g775kcal30.2g127.6g15.2g30.8g
Valittu annoskoko200g388kcal15.1g63.8g7.6g15.4g
Annoskoko puolitettuna100g194kcal7.6g31.9g3.8g7.7g
Arvot/100g100g194kcal7.5g31.9g3.8g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109432