Sitruunamarengit

Aineet kulhoon ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.

Vaahto on valmista, kun kipon voi kääntää ylösalaisin (omalla vastuulla).

Nostele pikkulusikalla pieniä nokareita leivinpaperille ja paista pari tuntia ~100 asteessa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)158g67kcal15.5g2.4g0.2g0g
Sokeri 34g137kcal0g33.6g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton7.9g1.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g410kcal31g72.2g0.4g0g
Valittu annoskoko200g205kcal15.5g36.1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna100g102kcal7.8g18.1g0.1g0g
Arvot/100g100g102kcal7.8g18.1g0.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123859