Paella

Ruokalusikallinen öljyä pasitamiseen.

Kypsennä suikaloitu sipuli ja pilkottu valkosipulit pannulla.

Lisää hernemaissipaprikat, ja paista ne kypsiksi.

Lisää keitettyä riisiä, mausta soijalla ja kurkumalla.

Kun pasitos on kuuma, lisää lopuksi katkaravut (Apetit suolaliemessä) ja simpukat(suolaliemessä).

Sopii sellaisenaan, myös kalan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy (100g)2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Riisi, keitetty, suolaa 24g32kcal0.6g7.1g0.1g0.2g
Hernemaissipaprika rainbow (Rainbow), annos 100g70g49kcal3.5g8.5g0.5g0g
Soijakastike 2.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Katkarapuja liemessä 170g (Pirkka)67g50kcal12g0.3g0.7g0g
Simpukkasäilyke, vedessä (Kela 1989), annos 100g31g30kcal6.1g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g373kcal44.8g33g8.4g0.4g
Valittu annoskoko200g186kcal22.4g16.5g4.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna100g93kcal11.2g8.3g2.1g0.1g
Arvot/100g100g93kcal11.2g8.3g2.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=171560