Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl24g32kcal3.2g0.1g2.1g0g
Sokeri 36g144kcal0g35.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 34g117kcal3.5g23.9g0.4g1.2g
Leivinjauhe 1.6g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Voi 16g114kcal0.2g0.1g12.7g0g
Maito, Kevyt26g12kcal0.8g1.3g0.4g0g
Mustikka metsä- 63g28kcal0.3g4g0.4g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g898kcal16.2g131g32g6.6g
Valittu annoskoko200g449kcal8.1g65.5g16g3.3g
Annoskoko puolitettuna100g225kcal4.1g32.8g8g1.7g
Arvot/100g100g225kcal4.1g32.8g8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149