Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 80g36kcal0.4g6.5g0.2g3.2g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g23g6.9kcal0.2g0.9g0.1g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 63g174kcal1.3g1.9g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g532kcal12.4g18.8g42.6g6.4g
Valittu annoskoko200g266kcal6.2g9.4g21.3g3.2g
Annoskoko puolitettuna100g133kcal3.1g4.7g10.7g1.6g
Arvot/100g100g133kcal3.1g4.7g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256957