Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g33g150kcal2.6g22.7g5.3g1.2g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)17g105kcal0g0g11.7g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g67g153kcal0.3g8g13.3g0.3g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g33g37kcal0.2g5g1.7g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)50g256kcal2.3g28.5g17g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g1401kcal10.8g128.4g98g10g
Valittu annoskoko200g701kcal5.4g64.2g49g5g
Annoskoko puolitettuna100g350kcal2.7g32.1g24.5g2.5g
Arvot/100g100g350kcal2.7g32.1g24.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272496