Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.3g0g
Sokeri 21g84kcal0g20.7g0g0g
Fariinisokeri21g84kcal0g20.7g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g50g42kcal0.5g9.1g0.2g0.9g
Voi 10g75kcal0.1g0g8.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 52g178kcal5.3g36.3g0.6g1.8g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.7g6.6kcal0g1.6g0g0g
Suklaa tumma 21g107kcal0.8g11.1g6.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g1225kcal19.4g200g35.8g7.6g
Valittu annoskoko200g612kcal9.7g100g17.9g3.8g
Annoskoko puolitettuna100g306kcal4.9g50g9g1.9g
Arvot/100g100g306kcal4.9g50g9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276181