Taivaallinen katkarapumunakas

Kananmunat rikotaan kulhossa haarukalla, lisätään vesi ja vispataan sekaisin.

Munaseos paistetaan pannulla, jossa liru öljyä.

Käännetään.

Katkaravut ripotellaan munakkaalle ja käännetään "suppuun", annetaan olla hetki (liesi sammutettuna), että sulavat, mutta eivät sitkistyisi.

Kermakastike: kermaa sekoitellaan kattilassa 10-15 min. tai kunnes seos paksunee.

Itse käytin hylävispiä, joten se ei sovellu kuumentamiseen (ei paksuunnu), mutta lisäsin siihen nokareen Koskenlaskijaa.

Lopuksi lisätään n. 1tl margariinia (voita) ja tilli.

Kaadetaan munakkaan päälle.

Ja a´vot! :P

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g9g84kcal0g0g9.4g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl63g225kcal1.3g1.7g23.8g0g
Katkarapu 19g13kcal2.7g0g0.2g0g
Tilli mauste3.1g0.5kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 6.3g33kcal0g0g3.8g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g13g35kcal2.4g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g978kcal30g3.8g94g0g
Valittu annoskoko200g489kcal15g1.9g47g0g
Annoskoko puolitettuna100g245kcal7.5g1g23.5g0g
Arvot/100g100g244kcal7.5g0.9g23.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357646