Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 31g42kcal3.8g0.1g3g0g
Sokeri 39g160kcal0g39.3g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g4.2g16kcal0g4.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 68g232kcal6.9g47.3g0.8g2.4g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 17g147kcal0g0g16.7g0g
Porkkana 42g14kcal0.3g2.3g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g1222kcal22g186.2g41.2g7g
Valittu annoskoko200g611kcal11g93.1g20.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna100g306kcal5.5g46.6g10.3g1.8g
Arvot/100g100g305kcal5.5g46.5g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400671