Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima9g37kcal2.7g0g2.8g0g
Katkarapu 63g43kcal9g0g0.7g0g
Tomaattimurska 78g23kcal0.4g4.1g0.2g1.5g
Hunaja 1g3.4kcal0g0.8g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 8.6g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g39g98kcal3.9g16.8g1.4g2.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g427kcal32.2g44.4g11.8g8.6g
Valittu annoskoko200g214kcal16.1g22.2g5.9g4.3g
Annoskoko puolitettuna100g107kcal8.1g11.1g3g2.2g
Arvot/100g100g107kcal8.1g11.1g3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63471