Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 83g20kcal1.5g1.8g0.2g1.9g
Purjosipuli 11g2.5kcal0.2g0.3g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 83g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g21g58kcal4g0g4.6g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)1.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g165kcal11.6g4.8g9.6g4.2g
Valittu annoskoko200g83kcal5.8g2.4g4.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna100g41kcal2.9g1.2g2.4g1.1g
Arvot/100g100g41kcal2.9g1.2g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87901