Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka75g8.3kcal0.8g0.8g0.2g0.8g
Parsakaali brokkoli 47g17kcal2.2g0.9g0.1g1.2g
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.8kcal0.2g0.9g0.2g0.3g
Valkokaali keräkaali 38g10kcal0.4g1.5g0.1g0.8g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g0.5g1.5kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana401g121kcal7.2g9.2g5g6.2g
Valittu annoskoko200g61kcal3.6g4.6g2.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna100g30kcal1.8g2.3g1.3g1.6g
Arvot/100g100g30kcal1.8g2.3g1.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340303