Omppupiirakka

Sekoita keskenään pehmeä voi, muna, sokeria, hiutaleet, vehnäjauho ja leivinjauhe.

Painele taikina voideltuun pyöreään piirakkavuokaan jauhojen avulla.

Kuori ja viipaloi omenat ja levitä ne tasaisesti taikinan päälle.

Sulata voi ja sekoita joukkoon sokerit ja hiutaleet.

Ripottele seos tasaisesti omenoiden päälle.

Paista piirakkaa 200 asteessa n. 25 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale Elovena (Raisio)16g58kcal2.2g8.7g1.3g1.7g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 9g37kcal0g9g0g0g
Voi 11g82kcal0.1g0g9.2g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 90g40kcal0.2g8.5g0.1g1.6g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g58kcal1.7g11.8g0.2g0.6g
Sokeri 5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)16g58kcal2.2g8.7g1.3g1.7g
Kananmuna kuoreton 12g18kcal1.6g0g1.3g0g
Voi 23g164kcal0.3g0.1g18.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g1080kcal16.6g105.6g63.4g11.2g
Valittu annoskoko200g540kcal8.3g52.8g31.7g5.6g
Annoskoko puolitettuna100g270kcal4.2g26.4g15.9g2.8g
Arvot/100g100g270kcal4.1g26.4g15.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76918