Jauheliha-kasvispata

Pese, kuori ja kuutioi porkkanat.

Paista jauheliha ja mausta halutessasi jauhelihamausteella.

Lisää joukkoon kasvikset ja paista kunnes kasvikset ovat sulia.

Lisää joukkoon kermat, vesi ja liemikuutiot.

Keitä hiljalleen välillä sekoittaen kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarkista maku.

Tarjoa muusin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 19g62kcal5.2g0g4.7g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 39g12kcal0.7g1.4g0.1g0.9g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g39g12kcal0.6g1.7g0.2g1g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g24g27kcal0.7g0.8g2.4g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g19g31kcal0.4g0.7g2.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 58g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g1.2g2.5kcal0.2g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana401g292kcal15.6g9.8g20.8g3.8g
Valittu annoskoko200g146kcal7.8g4.9g10.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna100g73kcal3.9g2.5g5.2g1g
Arvot/100g100g73kcal3.9g2.4g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212401