Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 109g32kcal0.6g5.8g0.2g2.1g
Atria sika-nauta jauheliha 23%55g148kcal9.3g0g12.6g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.9g3.2kcal0.1g0.5g0.1g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g10g89kcal0g0g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana401g563kcal21g15.8g45.4g5.4g
Valittu annoskoko200g282kcal10.5g7.9g22.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna100g141kcal5.3g4g11.4g1.4g
Arvot/100g100g141kcal5.2g3.9g11.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428650