Kaalilaatikko

Suikaloi kaali ja hauduta isossa kattilassa pehmeäksi.

Mausta fondilla ja suolalla.

Paista samaan aikaan jauheliha ja mausta sekin suolalla.

Sekoita liha ja kaali keskenään ja laita uuniin 200 astetta.

Pinnalle sopivasti voita ja anna olla uunissa noin kolme tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1251g264kcal15g42.5g2.5g26.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 500g1138kcal95g0g85g0g
Voi 12g85kcal0.1g0g9.5g0g
Suola, annos 3g8.3g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)21g21kcal1.6g3.5g0.1g0.4g
Vesi208g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4000g3015kcal223.4g92g194.2g53.4g
Valittu annoskoko2000g1508kcal111.7g46g97.1g26.7g
Annoskoko puolitettuna1000g754kcal55.9g23g48.6g13.4g
Arvot/100g100g75kcal5.6g2.3g4.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243858