Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 833g200kcal15.1g18.3g2.5g19.1g
Purjosipuli 108g25kcal2g2.6g0.2g2.3g
Vesi, vesijohtovesi 833g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g208g583kcal39.5g0g45.8g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)19g19kcal1.4g3.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4000g1653kcal116g48.2g97.2g43.6g
Valittu annoskoko2000g827kcal58g24.1g48.6g21.8g
Annoskoko puolitettuna1000g413kcal29g12.1g24.3g10.9g
Arvot/100g100g41kcal2.9g1.2g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87901