Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)1202g1515kcal132.3g3.6g108.2g0g
Sokeri 341g1383kcal0g340.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai261g912kcal31.3g185g5.5g7.8g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 80g297kcal14.8g8.8g17.4g24.4g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 40g142kcal0.1g0g16g0g
Korppujauho 56g206kcal5.9g42g0.6g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4000g8978kcal370.8g1174.6g295.4g70.6g
Valittu annoskoko2000g4489kcal185.4g587.3g147.7g35.3g
Annoskoko puolitettuna1000g2245kcal92.7g293.7g73.9g17.7g
Arvot/100g100g225kcal9.3g29.4g7.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103256