Jogurttileipä

Lämmitä 1,5 dl vettä kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva.

Sekoita joukkoon jogurtti.

Vaivaa joukkoon jauhot ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 45 min. Paista 200 asteessa 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 800 grammaa

Susanna73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 63g47kcal8.2g0.7g0.3g4.3g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)500g690kcal37.5g26.5g50g0g
Ruisjauho Pirkka1000g3050kcal97g610g20g150g
Kananmuna kuoreton 63g89kcal7.8g0.2g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4000g7752kcal301g1274.8g153.4g308.6g
Valittu annoskoko2000g3876kcal150.5g637.4g76.7g154.3g
Annoskoko puolitettuna1000g1938kcal75.3g318.7g38.4g77.2g
Arvot/100g100g194kcal7.5g31.9g3.8g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109432