Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali500g106kcal6g17g1g10.5g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)240g560kcal27.1g1.2g46.8g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 300g488kcal84.1g0g16.6g0g
Lihapullat saarioinen100g240kcal15g9.4g15g2g
Hapankaali 500g141kcal5.4g21.5g1g10.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g220g62kcal1.3g13.1g0.4g5.5g
Pekoni, paistettu 100g515kcal16.4g0g50.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4000g4244kcal311.6g128.2g263.2g57.8g
Valittu annoskoko2000g2122kcal155.8g64.1g131.6g28.9g
Annoskoko puolitettuna1000g1061kcal77.9g32.1g65.8g14.5g
Arvot/100g100g106kcal7.8g3.2g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140351