Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g802g1964kcal80.2g64.1g144.3g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl200g70kcal2g12g2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)541g866kcal14.6g14.6g81.2g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr200g561kcal16g19g48.1g3.2g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix36g18kcal0.5g3.6g0.2g0g
Sinappi 20g26kcal0.9g2.8g1.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4000g7010kcal228.4g232.2g554g7g
Valittu annoskoko2000g3505kcal114.2g116.1g277g3.5g
Annoskoko puolitettuna1000g1753kcal57.1g58.1g138.5g1.8g
Arvot/100g100g175kcal5.7g5.8g13.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154523