Voisarvet

- Liotetaan hiiva maitoon.

- Lisätään 2 kpl munia, rahka ja suola (1 rkl).

- Nypitään jauhot ja voi eri kulhossa.

- Kaadetaan taikinaneste jauhojen sekaan
- Vaivataan taikina notkeaksi, lisätään tarvittaessa jauhoja
- Kohotetaan 50 min
- Kumotaan taikina jauhotetulle pöydälle, jaetaan viiteen osaan
- Kaulitaan jokainen pala halkaisijaltaan noin 30 cm:n kokoiseksi pyöryläksi
- Pyörylä leikataan kahdeksaan osaan
- Kääritään kolmiot sarviksi
- Kohotetaan sarvet lämpimässä paikassa uunipellillä noin 30 min
- Voidellaan sarvet kananmunalla (1 kpl)
- Paistetaan sarvet sauma alaspäin uunissa 225 asteessa 12 min keskiosassa

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Maamo841
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g51g31kcal6.6g0.6g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen505g167kcal16.7g24.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 182g259kcal22.7g0.5g18.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki101g57kcal8.6g5.1g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1010g3466kcal102.9g707.1g12.1g35.4g
Voi, 1 tl, 5 g152g1106kcal1.5g1.5g121.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4000g10171kcal318g1479g304.6g70.8g
Valittu annoskoko2000g5086kcal159g739.5g152.3g35.4g
Annoskoko puolitettuna1000g2543kcal79.5g369.8g76.2g17.7g
Arvot/100g100g254kcal8g37g7.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203741