Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 555g791kcal69.3g1.7g56.8g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g672g437kcal80g28.2g2g0g
Soijajauho rasvainen 118g549kcal40.6g27.7g27.6g14g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 67g217kcal19.5g4.7g13.4g20.6g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)67g171kcal11.2g22.9g4.1g20.2g
Seesaminsiemen, kuorineen 67g453kcal18.1g4.6g39g8.3g
Leivinjauhe 34g59kcal1.7g12.7g0g0.2g
Oivariini, 80 normaalisuolainen84g605kcal0.8g0.8g67.2g0g
Oltermanni, perinteinen336g1210kcal84g0g97.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4000g8986kcal650.4g206.6g615.2g126.6g
Valittu annoskoko2000g4493kcal325.2g103.3g307.6g63.3g
Annoskoko puolitettuna1000g2247kcal162.6g51.7g153.8g31.7g
Arvot/100g100g225kcal16.3g5.2g15.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256603