Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g333g1500kcal25.7g226.7g53.3g12g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)167g1050kcal0g0g116.7g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g667g1533kcal2.7g80g133.3g3.3g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g333g367kcal1.7g50g16.7g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)500g2555kcal22.5g285g170g35g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4000g14010kcal105.2g1283.4g980g100.6g
Valittu annoskoko2000g7005kcal52.6g641.7g490g50.3g
Annoskoko puolitettuna1000g3503kcal26.3g320.9g245g25.2g
Arvot/100g100g350kcal2.6g32.1g24.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272496