Kanttarelli-jauheliharisotto

Keitä riisi, ohjeen mukaan.

Paista jauheliha, mausta kevyesti:
esim.

SantaMaria forrest blend, suola, pippuri ja SantaMaria chili explosion (hyvin vähän)

Kun jauheliha on paistettu ja maustettu, lisää pannulle sienet, paista kevyesti hetken aikaa ja tarkista maku, lisää mausteita jos tarvitsee.

Kun riisi on lähes kypsää, lisää joukkoon pakastevihannekset.

Anna hautua hetki.

Kun vihannekset ja riisi on kypsiä ja lämmenneitä, lisää sienet ja jauheliha.

Sekoita kevyesti jauheliha sekaisin riisin kanssa.

Lisää lautaselle esim.

raejuustoa ja nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Fester
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basmatiriisi, Rainbow (arvot keittämättömälle riisille)400g1360kcal26.4g312g2.4g2.8g
Pirkka kevyt nauta-sikajauheliha, 400g, 10%800g1360kcal152g0g80g0g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g500g350kcal16g60g1g0g
Kantarelli eli keltavahvero300g60kcal7.5g3.6g1.5g5.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4000g6260kcal403.8g751.2g169.8g17g
Valittu annoskoko2000g3130kcal201.9g375.6g84.9g8.5g
Annoskoko puolitettuna1000g1565kcal101g187.8g42.5g4.3g
Arvot/100g100g157kcal10.1g18.8g4.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382136