Ellin Jauhoton Pororulla

5 kananmunaa
erottele keltuaiset erilleen.

vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

kääntele keltuaiset sekaan ja lisää suola.

levitä seos voidellulle leivinpaperille uunipellille.

paista uunissa 200 asteessa kunnes pohja on kullan keltainen.

valmista täyte sekoittamalla juusto ja creme fraiche, pororouhe ja pilkottu sipuli keskenään ja lisäämällä pari liivatelehteä seokseen tarvittaessa.

levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle kääretortun tavoin.

anna asettua hetki, leikkaa viipaleiksi ja nauti!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Mmmei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 801g1143kcal100.1g2.4g82.1g0g
Savuporo tuorejuusto (Creme bonjour), annos 8g534g1389kcal24g18.7g144.2g0g
Kevyt creme fraiche (Ehrmann), annos 50g267g318kcal8.5g10.9g26.7g0g
Poron kylmäsavurouhe (Kylmänen), annos 120g200g371kcal52.1g1g18g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g198g53kcal2.6g9.5g0.4g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4000g6546kcal374.6g85g542.8g6.8g
Valittu annoskoko2000g3273kcal187.3g42.5g271.4g3.4g
Annoskoko puolitettuna1000g1637kcal93.7g21.3g135.7g1.7g
Arvot/100g100g164kcal9.4g2.1g13.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464870