Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 978g3355kcal99.6g684.5g11.7g34.2g
Voi 177g1284kcal2.1g0.7g143.9g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g18g55kcal1.9g10.6g1.2g5g
Sokeri 150g611kcal0g150.3g0g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 97g139kcal12.2g0.3g10g0g
Hiiva 44g33kcal5.8g0.5g0.2g3.1g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 531g336kcal15.9g25.5g18.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4000g11625kcal275g1744.8g371.2g84.6g
Valittu annoskoko2000g5813kcal137.5g872.4g185.6g42.3g
Annoskoko puolitettuna1000g2906kcal68.8g436.2g92.8g21.2g
Arvot/100g100g291kcal6.9g43.6g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403