Pesto sei

Sulata sei. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja levitä pestoa hieman pohjalle (öljyn voinee jättää pois).

Laita sei vuokaan - voit paloitella jos haluat - lisää pestoa päälle.

Kaada 1/2 dl viiniä tai muuta nestettä päälle ja laita uuniin 200 asteeseen.

Annoksia tullee 2 tai enempi :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus8247g5773kcal1319.6g0g24.7g0g
Rypsiöljy 103g912kcal0g0g103.1g0g
Pesto alla Genovese -con Basilico Fresco (Barilla), annos 100g619g3192kcal30.9g43.3g321.6g0g
Valkoviini kuiva 1031g707kcal3.2g6.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21167kcal2707.4g99g898.8g0g
Valittu annoskoko10000g10583kcal1353.7g49.5g449.4g0g
Annoskoko puolitettuna5000g5292kcal676.9g24.8g224.7g0g
Arvot/100g100g106kcal13.5g0.5g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100972